Farsund 365
logo spb s%c3%b8r
m%c3%a5keskrik
Farsund er kystkommunen i Listerregionen med en utstrakt skjærgård og milevis lange strender.
Et tettpakket festivalprogram, aktiviteter for hele familien med bading og naturopplevelser.
Fugletitting   Dykking   Sykkel- vandreturer   Kulturminner
Fugletitting
 
Dykking
 
Sykkel & vandreturer
 
Kulturminner

Gavekort kan kjøpes hos Trunken i Vanse og Farsund Libris på Torvet i Farsund !

gavekort
Gavekortet er den perfekte gaven å gi, når du ikke vet hva du skal gi. Du bestemmer selv beløpet som du ønsker å gi bort
eller å bruke selv. Kortet må brukes innen 1 år fra kjøpsdato. Når du kjøper kortet får du sammen med gavekortet et gaveomslag, konvolutt og en liste over steder man kan benytte gavekortet. Dette koster kr 20,- i tillegg til selve beløpet på gavekortet. Gavekortet kan kjøpes hos Farsund Libris, Torvet 2 i Farsund eller hos Trunken i Vanse.
Gjenstående saldo på kortet kan sjekkes på de fleste butikkterminalene.
Ønsker du å gi bort et gavekort, men ikke bor i Farsund selv? Kontakt oss på mail flhf@online.no så kan dette ordnes!
Les mer her
gavekort 2017

Politiets Dag på Gåseholmen 25/8

politiets dag
Agder politidistrikt har gleden av å invitere små og store til et spennende arrangement i Farsund lørdag 25. august.

I 2014 ble dagen arrangert i Kristiansand, i 2015 i Mandal, i 2016 i Arendal, i fjor i Kristiansand, og i år blir politiets dag i Farsund.

Fra klokken 11.00 til 14.00 lørdag 25. august vil publikum kunne få se og oppleve den store bredden i politiarbeidet på Gåseholmen i Farsund.

- Målet med dagen er å komme i tettere dialog med publikum. Dette skal være en familiedag hvor barn og voksne får se, observere og også teste noen av de ulike arbeidsområdene som er innenfor politiarbeidet. Jeg håper mange vil komme, enten for å slå av en prat, for å se demonstrasjoner og opptredener eller for å få gode tips og råd, sier politimester Kirsten Lindeberg. På Gåseholmen vil det være demonstrasjoner av pågripelse og butikkran, og det blir oppvisning med politihundene, det blir kioskutsalg, ulike stands og utstilling av tilgjengelig kjøretøy. - Besøkende kan i tillegg få undersøke åsted, prøve på håndjern, smake på politidrops og ikke minst få hilse på hyggelig politi. Farsund kommune også opp og sørger for god pauseunderholdning, sier lensmann i Farsund og Lyngdal lensmannskontor, Jan Terje Aas, som har stor del av ansvaret for gjennomføringen av dagen. - Vi synes det er svært hyggelig at politiet får anledning til å invitere til en opplevelsesdag for hele familien, og at vi i år får arrangere dagen i Farsund. Vi har planlagt et program som vi tror både store og små vil få en glede av, sier Aas.
Se mer informasjon om politiets dag her: politiet.no/politietsdag

Farsund 365 AS

farsund 365 logo
Farsund og Lista Handelsstand er nå en del av Farsund 365 AS. Dette næringsselskapet eier vi sammen med Farsund Kommune og (det gamle) Farsund Næringsselskap as. På nettsiden www.farsund365.no finner du mye mer informasjon. 

HVA SKJER 2018:

          Se www.farsund365.no